K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

A saját honlap előnyei

Az Internet, mint a legújabb média, magába foglalja a televízió, a rádió, az újság és a telefon sajátosságait - miközben költségei a töredékét teszik ki azoknak. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy konkrétan milyen előnyökkel is rendelkezik.

Előnyök más marketingeszközökkel szemben:

Pozitívabb hatást és aktívabb befolyást hoz létre, mivel a számítógéppel közvetlenebb viszonya van egy felhasználónak, és figyelme a monitorra fokozottabban irányul.

Éves költsége sokkal alacsonyabb (ha a hagyományos hirdetések folyamatosan jelentkező költségeivel összehasonlítjuk).

Éjjel-nappal elérhető (ellentétben pl. az időszakonként jelentkező rádió-, vagy TV-reklámokkal).

Sok és gyorsan módosítható információt tartalmaz. Sokkal több anyag fér el a weboldalakon, mint egy nyomtatott szóróanyagon, vagy katalógusban. Ugyanakkor gyorsabban és könnyebben frissíthetők, ezáltal mindig naprakészek lehetnek.

Nincsenek földrajzi korlátai, ezáltal sokkal több fogyasztójelölthöz juthat el, mint a nyomtatott prospektus.

Hatásossága abszolút mértékben mérhető, mivel lehetőség van számláló, látogatottsági statisztika elhelyezésére, amely nyilvántartja a honlap látogatóinak számát.

Az Internetet használók köre évről évre bővül, a világháló egyre nagyobb szerephez jut mindennapi életünkben. Az elmúlt években Magyarországon is megsokszorozódott a felhasználók száma.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján 2015-ben már 75% a szélessávú internet-hozzáféréssel rendelkező háztartások aránya Magyarországon. A 15-59 éves korosztály 78 százaléka használja legalább heti rendszerességgel az internetet. Az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet 2015-ös felmérése alapján a vállalkozások több mint 90 százaléka használja az internetet ügyintézésre, ügyfelekkel való e-mail-ezésre, a piaci folyamatokról, jogszabályokról való tájékozódásra, és 70 százalékuk üzleti partnerek, beszállítók keresésére is. A nagyobb cégek esetében még magasabbak az értékek. A saját honlappal rendelkező cégek aránya egyes szektorokban már 75%.

Mindezt figyelembe véve megállapítható, hogy a világhálón való megjelenés - előnyeiből fakadóan - jelenleg szinte minden vállalkozás számára szükségszerű és megtérülő befektetés. Egyes kisvállalkozások esetében pedig - ha nem is tűnik nélkülözhetetlennek - igazi presztízsnövelő tényező lehet egy igényes weboldal.


Saját weblap rendkívül kedvező áron »
Ha bármilyen kérdése lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tegye fel a Kapcsolat menüpontban, illetve a láblécben is szereplő elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen ingyenes visszahívást! Ha hasznosnak találta cikkünket, kérjük ossza meg az alábbi ikonok segítségével!

   

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!