K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

A webáruházak előnyei

Az internetes kereskedelem, a webshopok népszerűsége egyre növekszik. Ez nem véletlen, hiszen a webáruházak a hagyományos üzletekhez viszonyítva több előnnyel rendelkeznek a vásárlói és az eladói oldalon egyaránt. Az alábbiakban felsoroljuk, melyek ezek.

Előnyök az eladó számára:

Költségigénye elenyésző

Nem kell üzlethelyiséget kialakítani, bérelni vagy vásárolni - nem igényel ingatlanbefektetést, és nincs rezsiköltség.

Nincs szükség eladóra, pénztárosra - így jelentős munkabér megtakarításra nyílik lehetőség.

Kisebb raktárkészlet szükséges - így jelentősen csökkenthető a raktározási költség, vagy olyan termékek is árulhatók, melyek nincsenek raktáron, és csak a vevő megrendelésekor kerülnek beszerzésre.

Nem kell számolni bolti lopással, rongálással.

A költségmegtakarítás miatt növekedhet az árrés vagy olcsóbb lehet az eladási ár.

Nagyobb áruválaszték

Nagyobb választékot kínálhat a vevőknek, mivel nem kell helyhiánnyal számolni, mint egy hagyományos boltban.

Éjjel-nappal fogadja a vásárlókat

Mivel az interneten nincs záróra, a webáruház a nap 24 órájában, késő este vagy hajnalban, illetve hétvégén is nyitva van, ami növeli a vásárlás lehetőségét.

Kiszélesíti a piacot, nagyobb vevőkört ér el

Az internet segítségével földrajzilag távoli térségekből is érkezhetnek vásárlók; olyan embereknek lehet értékesíteni, akik soha nem jönnének el a boltba, vagy nem is szereznének tudomást róla.

Előnyök a vásárló számára:

webáruházKényelmes, gyors és időtakarékos

A vevőnek nem kell az üzlet felkereséséhez gyalogolnia, utaznia, és az áruházban történő bolyongással, sorban állással időt töltenie, hanem otthonról vagy a munkahelyéről pár kattintással vásárolhat.

Nem kell a nyitvatartási időhöz alkalmazkodni

Mivel a webáruház a nap 24 órájában, késő este vagy hajnalban, illetve hétvégén is nyitva van, ezért bármikor megtekinthető a kínálata, elvégezhető a vásárlás, amikor a vevő éppen ráér.

Nagyobb áruválaszték

Mivel egy webáruház "virtuális polcain" nem lép fel helyhiány, ezért sokkal nagyobb választékot kínálhat a vevőknek. Éppen ezért a webáruházak termékei között gyakran találhatók máshol be sem szerezhető árucikkek, amelyeket csak egy-egy szűkebb réteg igényel.

Olcsóbb lehet

Egy webáruház általában sokkal kedvezőbb árakat tud biztosítani, hiszen az üzemeltetőnek számos olyan költséggel nem kell számolnia, amivel egy hagyományos üzlet tulajdonosának igen (pl. helyiségbérlet, üzemeltetés, alkalmazottak költségei, stb).


Webáruház készítés »
Ha bármilyen kérdése lenne a témával kapcsolatban, nyugodtan tegye fel a Kapcsolat menüpontban, illetve a láblécben is szereplő elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen ingyenes visszahívást! Ha hasznosnak találta cikkünket, kérjük ossza meg az alábbi ikonok segítségével!

   

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!