K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Hogyan dolgozunk?

A weblapkészítés menete

1. Első lépés az igények, célok megismerése, a weblap kívánt funkcióinak, tartalmának tisztázása, melyhez elegendő telefonon vagy e-mailben egyeztetnünk.

2. A kapott információk alapján egy tételes árajánlatot készítünk, mely még semmiféle elkötelezettséget nem jelent Önre nézve.

3. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszését, jelzi a megrendelését, és megtörténik a szerződéskötés. A megrendelési folyamat személyes találkozó nélkül is lebonyolítható. A szerződést két példányban postázzuk, melyből az egyik példányt aláírva vissza kell küldenie.

4. Ezután Önnek össze kell gyűjtenie, el kell küldenie minden olyan anyagot - lehetőség szerint elektronikus formában -, melyet meg szeretne jeleníteni a weboldalon, például: logó, fotók, termékleírások, stb.

5. A tervezési munka a cégjellemzők, a piaci háttér vizsgálatával, a versenytársak internetes megjelenésének elemzésével indul. Mindezek alapján történik a weblap koncepciójának és struktúrájának (szerkezetének és elrendezésének) kialakítása.

6. A meghatározott koncepció és a megfogalmazott igények szerint elkészítjük a webdizájnt, tehát az oldal grafikai arculatát. Ha nincs konkrét elképzelése, mi kitaláljuk, hogy tevékenységéhez milyen szín-, formavilág, stílus illik.

7. Grafikai tervünk általában elsőre elnyeri a megrendelő tetszését, de amennyiben mégsem, akkor módosítunk rajta az Ön kérései alapján, illetve szükség szerint újat készítünk. Ha 2 teljesen különböző koncepcióból sem sikerül választania, akkor további tervezési díj ellenében újabb terveket készítünk.

8. A grafikai terv elfogadása után kezdődik az oldal fejlesztése, és a tartalom feltöltése. A fejlesztés során az interneten keresztül egy ideiglenes webcímen nyomon tudja követni a munkát, így jelezheti észrevételeit, és a kiválasztott koncepciót alapjaiban fel nem borító változtatási kéréseit.

9. Amennyiben az oldal elkészült, és Ön is mindent rendben talál, akkor a honlapot élesítjük a tárhelyen, hogy azt az internetezők is elérjék.

10. Végül az árajánlat szerinti fejlesztési díjról átutalásos számlát állítunk ki, melyet postai úton elküldünk, Ön pedig rendezi a számlát.

11. Ezután még linkelhelyezésekkel biztosítjuk, hogy a Google keresőrobot rátaláljon, és figyelemmel kísérjük a weblap sorsának alakulását a keresőben. Szükség szerint pedig további keresőoptimalizálási finomításokat végzünk.


Amint láthatja, ha bennünket választ, a weboldalának elkészítése Önnek egyáltalán nem lesz megterhelő feladat. Ha záros határidőn belül szeretné átvenni kész weboldalát, kérjük mielőbb keressen meg bennünket a megadott elérhetőségeinken, mert folyamatosan több megbízáson dolgozunk, melyeket a megrendelés sorrendjében ütemezünk.

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!