K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Egyedi adminisztrációs felület (CMS)

Ha honlapján olyan információkat (hírek, termékleírások, árak, akciók, referenciák, stb.) is közzé kíván tenni, amelyek folyamatosan változnak, akkor célszerű adatbázis alapú, tartalomkezelő rendszerrel ellátott, dinamikus weblapot készíttetnie. Ebben az esetben a módosítások egy jelszóval védett adminisztrációs felületen keresztül, minimális számítástechnikai tudással, bárhonnan, bármikor elvégezhetők, és azonnal megjeleníthetők a weblapon.

Mit is jelent ez?

Saját fejlesztésű rendszerünk több előnnyel bír a "kizárólag kompletten kapható", illetve a nyílt forráskódú CMS-ekkel szemben. A rendszer moduláris felépítésű; az általunk előre elkészített félkész modulokat mindig a konkrét feladathoz illően fejlesztjük tovább. Így a rendszer az egyediség ellenére gyorsan és költséghatékonyan kivitelezhető; és tökéletesen alkalmas az egyszerű honlapoktól kezdve akár az összetett portálok működtetésére is.

Előnyei a következők:

Sokkal nagyobb rugalmasságának köszönhetően bármilyen felépítésű oldalba be tudjuk integrálni, így honlapja nem lesz sablon kinézetű. A felvitt tartalom az oldal stílusához illően, esztétikus módon jelenik meg (betűtípusok, színek, stb.).

Egyedi, könnyen kezelhető szerkesztőfelületet kap, melyben nincsenek felesleges, zavaró funkciók, minden "kézre esik", és logikusan van elnevezve. A rendszer a későbbiek során további modulokkal könnyen bővíthető.

Kedvező árú, mert csak a szükséges modulok testreszabását kell fizetnie. Mindez egyszeri, alacsony költséget jelent; nem számítunk fel havidíjat a használatért.

Biztonságos. A nyílt forráskódú rendszereknél ugyebár bárki letöltheti a forráskódot - márpedig annak ismerete segít a biztonsági rések meghatározásában, és ezáltal az oldal feltörésében. A saját fejlesztésű rendszerek nagyobb biztonsága abból fakad, hogy forráskódja nem forog közkézen.

A szerkesztőfelület néhány jellemző modulja:

Rövid hírek

Rövid szöveges hír, dátum felvitele, publikálás-archiválás funkció.

Cikkek, akciók

Formázott szöveg szerkesztése (Word-höz hasonló kezelőfelületen), kép beszúrása, ikonképes ízelítő készítése, publikálás-archiválás funkció.

Meta-tag adminisztráció

A modul segítségével lehetőség van a keresőoptimalizálásnál szerepet játszó title, keywords, description tagok, tehát a kulcsszavak változtatására.

Képgaléria

Képek feltöltése, automatikus, torzításmentes átméretezése (ikonkép+nagy kép), vízjelezése, törlése, több album, képek listázása automatikus lapozással.

Katalógus kezelés

A weblapon tetszőleges formázással, lapozással, szűrési lehetőséggel listázásra kerülő tételek rögzítése, meglévő elemek módosítása, törlése, inaktiválása.

Linkek

Ajánlott oldalak, partnerek linkjeinek feltöltése egységes megjelenéssel, könnyű karbantartási lehetőséggel.

Csatolt fájlok

A weblapról majd letölthető, csatolt fájlok feltöltése, kezelése.

Banner kezelés

Többféle méret, kép és flash formátum kezelése, időzítési lehetőség.

Vendégkönyv karbantartás

A nemkívánatos, moderálandó bejegyzések törlése.

Fórum karbantartás

Témák módosítása, moderálandó hozzászólások törlése, regisztrált tagok kezelése.

Kvízjáték

Egy feltett kérdésre több lehetőség közül kell választani. Akár több játék egyidejű közzététele, játékos válaszának rögzítése, automatikus határidő figyelés, automatikus sorsolás és nyertes közzététel.

Szavazás

A szavazás eredményének automatikus százalékos, grafikus kijelzése, szavazók nyilvántartása, többszörös szavazás blokkolása, régebbi szavazások megőrzése.

Foglalások

Szálláshelyek online foglalási űrlappal rendelkező weblapjainál a beérkező foglalások nyilvántartása, kezelése.

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!