K-Design - honlap, weboldal, webáruház készítés

Egyoldalas weblap, landing page

Az utóbbi években nagyon népszerű az egyoldalas honlap kialakítás. Sok vállalkozás (pl. start-up cégek, már bejáratott márkák) számára, akiknél csak a tömör bemutatkozás, az elérhetőségek és a nyitvatartási idő feltüntetése a weblap fő funkciója, tökéletes és olcsó megoldás lehet egy látványos, korszerű, egyoldalas honlap. Az egyoldalas design tipikus alkalmazási területét jelentik az úgynevezett landing page (microsite) oldalak, melyek a vállalati weblapot egészítik ki, és az internetes hirdetésekből érkező látogatót hírlevél feliratkozásra, regisztrálásra, egy adott termék, szolgáltatás megvásárlásra ösztönzik.

Mit is jelent ez?

Az egyoldalas honlap csak egyetlen HTML-fájlból áll, melyben a tartalom jól áttekinthető módon, különböző szegmensekbe, vízszintes sávokba van osztva. A weblap rendelkezhet menüsorral, de a menüpontok ugyanazon az oldalon belül, csak a tartalom megfelelő pontjára visznek.

Az egyoldalas weblap jellemzői:

Esztétikus, modern megjelenés

A fejlécben egyszerű slideshow (képváltó)

Egyszerű kezelhetőség

Mobilbarát, reszponzív kialakítás

Gyors betöltődés, mert semmilyen "felesleges" funkciót nem tartalmaz

Rövid elkészítési határidő

Kedvező ár

Mennyibe kerül?

Az egyoldalas honlap ára mindössze 55.000 Ft, mely egyszer fizetendő összeg!

Az ár magában foglalja az egyoldalas weblap teljes kivitelezésének költségét, de nem terjed ki olyan szolgáltatásokra, mint a szövegírás, a többnyelvű kialakítás, a különleges szerkezet és design-elemek megvalósítása, az űrlapok, programozott elemek elkészítése. A fenti ár nem tartalmazza a domain-név regisztrációjának költségét, mely 4.000 Ft/2 év.

Fenntartási díjak:

Domain-név fenntartás hosszabbítása: 2.500 Ft/év

Tárhely éves díja: 6.000 Ft/év

Legolvasottabb


Miben segíthetünk?

Kérdése van?

Telefonszámunk és e-mail címünk 15 éve változatlan!


Telefon: 06-70-3832006
E-mail cím:


Ingyenes visszahívás

Kérjük adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!